Cautare

5302 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati" (3.28 secunde)
Referitor la referendumul legat de demiterea sefului statului, sub titlul "Campania pentru un referendum corect", Clubul APD Galati a anuntat ca-i invita pe toti cetatenii interesati de transparenta si corectitudinea referendumului din 19 mai sa se implice in pregatirea si derularea activitatilor de observare a acestuia.
Dupa cum s estie, la inceputul saptaminii am facut publice dedesubturile contractului - cel putin suspect - dintre Primaria Galati si EMCT Mediteranee pentru realizarea unui complex imobiliar de 45 de milioane de euro, in cadrul caruia municipalitatea locala, reprezentata de edilul sef galatean, incredinta fara licitatie terenul de peste 26 ha.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Candidatul PD Galati la alegerile europarlamentare, Constantin Dumitriu, s-a pronuntat pentru curatarea clasei politice de personajele care si-au promovat doar interesele personale sau cele de grup in defavoarea celor nationale prin participarea masiva la referendumul pentru introducerea votului uninominal.
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Constantin Dumitriu, candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, le-a declarat localnicilor din comunele Pechea, Cudalbi si Mastacani ca actuala generatie de politicieni ar trebui sa contribuie la refacerea economica a tarii cu propriile averi.
Decizie brusca Presedintele galatean al PNTCD spune ca s-a gandit pur si simplu sa candideze pentru Primarie pentru ca vrea sa faca din Galati sa semene cu Timisoara. ... ieri) m-am hotarat sa candidez pentru Primaria municipiului Galati.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
"Tanase Antonel (membru PNL), cel care este membru in CA la AFDJ Galati de aproximativ un an, fiind numit imediat dupa ce Ludovic Orban a venit la carma ministerului, a fost numit ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor (n.r - postul care a fost ocupat de Alexandros Galiatatos si la care acesta a renuntat dupa ce a fost numit director la AFDJ Galati)", ne-au declarat surse din cadrul societatii galatene.
Reprezentantul Partidului Democrat Liberal Galati in Parlamentul European, Constantin Dumitriu, si-a propus sa puna in practica un proiect ambitios, ce vizeaza o intalnire cu membrii forului european timp de trei zile la Bruxelles, prin care acestia sa afle informatii cu privire la produsele romanesti, dar si probleme specifice zonei rurale.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
"Nu ascund faptul ca suntem atractivi, si candidatul nostru e atractiv, si partidul nostru e atractiv, si oamenii din el, pentru ca avem o structura serioasa, avem peste 5.000 de membri in judetul Galati".
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare. ... Ei se cred superiori, se cred niste arieni, cred ca sunt niste oameni care plutesc pe sus si cred ca legea o fac Prefectura Galati si municipiul Galati", a replicat Bunea Stancu.
Tribunalul Galati a respins printr-o hotarare irevocabila contestatia formulata de Partidul National Taranesc Crestin Democrat Galati impotriva candidaturii lui Andrei Lisinschi (PD-L) la functia de primar al municipiului.
Noi am participa si lansam o provocare tuturor partidelor din Galati la o dezbatere publica de idei, de programe, de oameni", a spus Ion Stefan.
Ieri a avut loc la Bucuresti o sedinta a Partidului Democrat Liberal in care s-a hotarat, printre altele, soarta conducerii filialei PD-L de la Galati.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Constantin Telegan, asa cum spune el insusi, a fost repus in drepturile de presedinte al PNTCD Galati, dupa ce a fost demis de Milut, si este de partea noului presedinte, Radu Sarbu.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
google-analytics.com